Medlemskap

Föräldrakooperativet Kokillen

En liten förskola med stort engagemang

Medlemskap

 

Som föräldrar gör ni ett aktivt val när ni söker er till föräldrakooperativet Kokillen istället för en kommunal förskola. Kokillen är en liten, gemytlig förskola med stor omtanke om varje barn och dess utveckling.

Här blir alla barn sedda och bemötta utifrån sina behov. Vi strävar efter en lagom storlek på barngruppen och god personaltäthet. Vi vill ge våra barn en god start och goda möjligheter redan från förskoletiden.

 

En annan skillnad är att föräldrarna här har en stor del inflytande och insyn genom föräldraföreningen. Vi är delaktiga i barnens vardag och har fin gemenskap och god kontakt med de andra föräldrarna. Bland annat ordnar vi trevliga fester, familjedagar, relevanta föreläsningar både med barnen och för bara förälder/personal.

 

Du erbjuds att vara medlem i kooperativet (det är frivilligt), men för att delta fullt ut i allt detta så krävs medlemskap. Vi förväntar oss att du blir medlem.

Våra sponsorer:

Nestibulum laoreet risuis convallis consectetur in olacierat ulamce sollicitue eta duipretium puru necerais feugiag congue convallis.